Nieuws

Op vrijdag 7 januari vond het online cocktailmomentje plaats

Terugblik cocktailmomentje

Op vrijdag 7 januari vond het online cocktailmomentje plaats

Terugblik cocktailmomentje Op vrijdag 7 januari vond het online cocktailmomentje plaats. Met meer dan 400 cocktails, 3 quiz winnaars, 1 burgemeester en ontelbaar veel plezier. De (af en toe hilarische) foto’s staan in deze online map:                                                De streaming video van het cocktailmomentje is volledig te bekijken.   De film ‘Kerst in Koud Kampen’ is ook te zien.   Meer info over het Heropeningsfonds staat op www.heropeningsfonds.nl Ook via deze weg nogmaals dank voor de samenwerking met het Evenementen Platform Kampen en Tourist Info Kampen en de medemogelijkmakers van het Heropeningsfonds Kampen, de Stadsgehoorzaal en Present-It.    
Lees verder
Ter illustratie

Opzetten van een verkeersregelaarspoule in 2022

In onze gesprekken met diverse evenementenorganisatoren hebben we gemerkt dat er veel behoefte is aan een lokale poule van verkeersregelaars.We gaan kijken of we dit als EPK in 2022 kunnen opzetten.We horen graag van u als organisator waar u precies behoefte aan heeft.Daarnaast zijn we natuurlijk op zoek naar verkeersregelaars die zich willen inzetten voor meerdere evenementen in 2022 en naar een coördinator die dit alles in goede banen wil leiden. We hebben gezien dat o.a. in Ommen hier met succes mee gewerkt wordt. Zie www.verkeersrgelaarsommen.nl.Kent u verkeersregelaars die hier belangstelling voor hebben? Of wilt u zelf een bijdrage leveren? Stuur een e-mail naar aline@kampenpartners.nl.    In de media: 'Gezocht in Kampen: vrijwillige verkeersregelaars voor de evenementenpoule', De Stentor.  
Lees verder

Toekenning van evenementensubsidie voor 2022

Evenementensubsidie voor 2022

Toekenning van evenementensubsidie voor 2022

Het bestuur van het Evenementenplatform Kampen heeft onlangs besluiten genomen over de toekenning van evenementensubsidie voor 2022. Dit gaat aan de hand van diverse criteria. Omdat er een aantal evenementen zijn doorgeschoven van 2021 naar 2022, hebben we nog meer evenementenorganisatoren kunnen steunen met een bijdrage.Alle aanvragers zijn inmiddels op de hoogte van de genomen besluiten.
Lees verder

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media