Evenementen leveren een belangrijke bijdrage aan de levendigheid. Het brengt mensen bij elkaar, geeft professionals een podium en geeft de stad extra sfeer. Bovendien verhogen evenementen de leefbaarheid van de stad. Kortom, evenementen zorgen voor een aangenaam verblijfsklimaat. Zowel voor bewoners als bezoekers van de stad Kampen.

Het Evenementenplatform Kampen (EPK) helpt samen met de Gemeente Kampen en Kampen Marketing organisatoren van evenementen in Kampen graag op weg. ​Start hier je route en volg de stappen om alles te weten te komen over het organiseren van een evenement in Kampen of het promoten van je evenement. ​Op deze site vind je alle informatie over wie wij zijn en wat we doen maar ook praktische informatie over het aanvragen van evenementensubsidie- en vergunning voor het komende jaar.

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media