Onlangs heeft de gemeenteraad het nieuwe evenementenbeleid vastgesteld. Evenementenorganisatoren kunnen vanaf nu subsidie aanvragen via de nieuwe website www.evenementenplatformkampen.nl en profiteren van gratis promotie, zoals de Zomer in Kampen campagne.

Ondersteuning aanvragen

In de Evenementennota staat onder meer, dat er via het Evenementen Platform Kampen (EPK) geld beschikbaar is voor organisatoren van publieksevenementen in Kampen die bijdragen aan het imago en bezoekersaantallen van Kampen en de binnenstad in het bijzonder. De voorwaarden en een aanvraagformulier zijn nu online beschikbaar op www.evenementenplatformkampen.nl. In totaal is er jaarlijks ruim 115.000,- te verdelen.

Evenementenpromotie

Naast advies en geld kunnen organisatoren ook gratis promotie van hun evenementen krijgen. Als ze via de site hun evenement aanmelden, worden ze vermeld in advertenties, flyers en online kanalen van Kampen Marketing. Inclusief de campagnewebsite www.zomerinkampen.nl, waarvoor ook met vlaggen, zonnebrillen en Facebook berichten worden ingezet. Het EPK bestuur heeft inmiddels de eerste Zomer in Kampen vlaggen in top gehesen.

Citymarketing

Het EPK is een uitvoeringsorganisatie onder verantwoordelijkheid van Kampen Marketing. De Gemeente Kampen en Kampen Marketing zijn ervan overtuigd, dat passende evenementen bijdragen aan de promotie van de stad en investeren daarom gericht in deze evenementen.

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media