Atie Edink werd in 1959 geboren in Kampen. Op 17-jarige leeftijd gaat hij bij de Koninklijke Marine. Na veelal varende plaatsingen aan boord van diverse schepen, afgewisseld met walplaatsingen, gaat hij in 2012 als Officier met Functioneel Leeftijds Ontslag.
Bij de Koninklijke Marine komt hij in 1985 in aanraking met Sail Amsterdam. Daar werd het organisatievirus geboren. Na het mede organiseren van 5 keer Sail Amsterdam, Sail Den Helder in 2007, Sail Kampen in 2010 & 2014, Kerst in Oud Kampen in 2015, 2016 & 2017 en in 2017 de Samenloop voor Hoop in Kampen werd het tijd voor het starten van een eigen Organisatie- Adviesbureau. Per 01-01-2018 is hij eigenaar van organisatiebureau BravoZulu.

Toen de vacature van Evenementen coördinator Gemeente Kampen werd gepubliceerd wist hij meteen, dit is wat ik wil. En het is gelukt, met ingang van 1 maart is Atie Edink Evenementen coördinator van de Gemeente Kampen.
Ik heb u een korte terugblik van al mijn ervaringen gegeven zodat u een beetje weet wie ik ben en wat ik heb gedaan. Ik ben er trots op dat ik de functie van Evenementen coördinator mag uitvoeren. Ik zal mij er maximaal voor inzetten om alle vrijwilligers te ondersteunen die onze mooie Hartelijke Hanzestad op de kaart zetten. Ik kan u zowel voor, tijdens als na uw evenement ondersteunen. Dit kan zijn bij de aanvraag voor een vergunning, veiligheid, kostenbesparing, algemene adviezen etc. De komende periode zal ik zoveel mogelijk organisatoren bezoeken maar mocht u eerder met mij in contact willen komen of plannen hebben voor het organiseren van een nieuw evenement dan kunt u mij bereiken via atie@evenementenplatformkampen.nl.

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media