Op 15 maart ben ik tijdens de slotavond van de Event Academy, wat overigens in mijn opinie een groot succes was en is, voorgesteld aan de aanwezige organisatoren van evenementen et cetera. Roeland, onze citymarketeer, deed dat op enthousiaste wijze. In combinatie met de felicitaties die ik mocht ontvangen gaf dat mij een warm gevoel. Inmiddels heb ik met vele enthousiaste organisatoren gesproken en ben ik ervan overtuigd dat de gemeente Kampen de komende jaren (nog) meer gaat bruisen, terwijl er nu al zoveel te doen is.


Met de collega’s van de Gemeente heb ik goede afspraken gemaakt over de invulling van mijn rol. Ik kan en wil graag ondersteunen in de voorbereiding, uitvoering als ook in het natraject. Maar de Gemeente is en blijft de vergunningverlener en uw aanvraag om een evenementenvergunning moet worden ingediend bij de burgemeester van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Per mail kan dit via info@kampen.nl .

Mijn plannen voor de komende weken zijn om nog meer organisatoren te bezoeken en te ondersteunen. In samenwerking met Tourist info Kampen kijken waar er mogelijkheden zijn. Kampen heeft een collectieve verzekering voor Evenement organisaties (Meer info) maar die is secundair, ik wil kijken of er ook meer mogelijkheden zijn.

Ik wil graag de volgende 3 tips met u delen;

1. Kampen heeft nu een Evenementen coördinator dus maak daar ook gebruik van, ook als u uw evenement al vaker heeft georganiseerd. Wie weet zijn er meer mogelijkheden die misschien nu onderbelicht zijn. Mail atie@evenementenplatformkampen.nl.

2. Lees de website van het Evenementen Platform Kampen, deze wordt regelmatig bijgewerkt en bevat nuttige informatie over subsidies etc., zie https://www.evenementenplatformkampen.nl

3. Gebruik de Promotiekansen voor uw evenement, download hier de promotietips van Kampen Marketing.

Ik ben te bereiken op atie@evenementenplatformkampen.nl of bel naar 06-41548224

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media