Evenementenorganisatoren die in 2019 financiële ondersteuning willen, kunnen hiervoor tot 1 oktober een aanvraag indienen bij het Evenementen Platform Kampen.

Ondersteuning aanvragen

Het Evenementen Platform Kampen (EPK) stelt ook in 2019 geld beschikbaar voor organisatoren van publieksevenementen in Kampen. De evenementen moeten wel bijdragen aan het imago en bezoekersaantallen van Kampen en de binnenstad in het bijzonder. De voorwaarden en een aanvraagformulier zijn online beschikbaar op www.evenementenplatformkampen.nl.

1 oktober en 1 november

Iedereen die een aanvraag wil doen, heeft hiervoor de tijd tot 1 oktober 2018. Daarna volgt een beoordeling van alle aanvragen en wordt voor het eind van het jaar bekend gemaakt wie welke bijdrage krijgt. Op 1 november organiseert het EPK een bijeenkomst voor alle evenementenorganisatoren waarbij bekend wordt gemaakt hoeveel aanvragen er ontvangen zijn, wat het totaal aangevraagde budget is en hoe de evenementenkalender voor 2019 er in concept uitziet.

Evenementenpromotie

Naast advies en geld kunnen organisatoren ook gratis promotie van hun evenementen krijgen. Als ze via de site hun evenement aanmelden, worden ze vermeld in advertenties, flyers en online kanalen van Kampen Marketing. Bovendien kan gratis gebruik worden gemaakt van de diensten van de evenementencoördinator, Atie Edink. Hij is bereikbaar via 06-41548224 en atie@evenementenplatformkampen.nl.

Citymarketing

Het EPK is een uitvoeringsorganisatie onder verantwoordelijkheid van Kampen Marketing. De Gemeente Kampen en Kampen Marketing zijn ervan overtuigd, dat passende evenementen bijdragen aan de promotie van de stad en investeren daarom gericht in deze evenementen.
Een concept van: Pankra, Leuk Geregeld & MacHelp