Op 1 november was er een bijeenkomst voor alle evenementenorganisatoren waarbij bekend werd gemaakt hoeveel subsidieaanvragen er ontvangen zijn, wat het totaal aangevraagde budget is en hoe de evenementenkalender voor 2019 er in concept uitziet. De evenementencoördinator van de Gemeente gaf duidelijk aan wat de Gemeente wel of niet faciliteert en dat er nu de mogelijkheid is voor organisatoren om middels een e-learning traject zelf evenementverkeersregelaars op te leiden. Dit kan een forse besparing opleveren organisaties.

Daarnaast is er door Roeland Tameling stil gestaan bij de adviezen voor meer rendement uit evenementen, zoals door Wim Noordzij opgesteld.

Wilt u alles nog eens nalezen? Powerpoint

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media