Op donderdagavond 16 mei was er een bijeenkomst voor organisatoren van evenementen binnen de Gemeente Kampen in de Stadskazerne. Hierbij werd het Manifest “Nu de handen ineen voor bruisende kwaliteit” aan wethouder Meijering aangeboden voor meer beschikbare middelen voor evenementen. Aansluitend stond er een workshop op het programma met de titel “SAMEN MEER VERDIENEN”.

 

Marieke Spijkerman opent de vergadering en in haar inleiding wordt er ingezoomd op de bezuinigingen die de Gemeente Kampen te wachten staan. Ondanks de bezuinigingen is het wel belangrijk om onze ambities te uiten en te laten zien dat we gezamenlijk optrekken en de krachten bundelen. Uit onderzoek dat is uitgevoerd, blijkt dat Kampen €2,15 per inwoner in evenementen investeert. Gemiddeld wordt in Nederland ruim €5 per inwoner uitgegeven aan evenementen. De economische spin-off voor Kampen is volgens het EPK minimaal € 9 miljoen.

 

Het belang van Evenementen in en voor Kampen is evident, Evenementen zijn bij uitstek instrumenten om aan de ambities van de gemeente invulling te geven. Daarnaast zorgt het voor saamhorigheid en waardevolle contacten voor velen.

 

Het verslag van deze avond kunt u hier downloaden

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media