Veel gemeenten zijn in de afgelopen weken gestart met het reguleren van de anderhalvemetersamenleving in de binnenstad, de dorpskern of het winkelcentrum. Het type maatregelen en middelen dat wordt ingezet is in korte tijd tot stand gekomen en lijkt veel op de maatregelen die we ook zien bij evenementen.

 

VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) heeft in samenwerking met de gemeentes Eindhoven, Alkmaar en Den Bosch, een handreiking opgesteld met daarin belangrijke informatie over handige hulpmiddelen en tips die gebruikt kunnen worden voor crowd management bij evenementen. Wil je meer weten welke maatregelen worden genomen bij evenementen en wil jij meer weten over handige hulpmiddelen en tips om evenementen weer te kunnen organiseren? Klik hier voor de gehele handreiking van VNG.

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media