Beste evenementenorganisatoren in de gemeente Kampen,

Heel langzaam maar zeker komt er licht aan het einde van de tunnel. Met de zomer in zicht en het vaccinatieprogramma op volle toeren, komt er ook weer ruimte voor evenementen. Ik merk dat iedereen weer de kriebels krijgt en staat te popelen om de evenementen weer op te pakken. Daar zijn we allemaal wel aan toe! Hopelijk komt er binnenkort duidelijkheid vanuit Den Haag waar evenementen qua Corona regels deze zomer aan moeten voldoen. En dan hopen we op een (na)zomer, najaar en winter met mooie evenementen in onze stad.

Eén van de manieren om je daarop voor te bereiden is alle (vrijwillige) medewerkers gratis mee te laten doen aan de Hospitality Challenge die start op 7 juni aanstaande. In één maand krijgen alle deelnemers leuke en prikkelende opdrachten waarmee we de hartelijkheid van evenementen in Hanzestad Kampen op een nog hoger niveau brengen. En het levert ook interessante contacten op dankzij de bijbehorende Facebook groep www.facebook.com/groups/hanzehospitalitychallenge.


Organisator is Roeland Tameling, bereikbaar via r.tameling@kampenpartners.nl / 06-17453490

Doen jullie mee?

- Kijk voor meer informatie op https://bedrijveninkampen.nl/nieuws/4846-uitnodiging-kick-off-hospitality-challenge-op-7-juni-2021.html

- Of meld je direct aan via https://www.toerismevan.nl/hanze-hospitality-challenge/

Mocht ik jullie nog op andere wijze kunnen helpen bij het (weer) opstarten van jullie evenementen, dan kun je altijd even contact opnemen.

Ik zie jullie graag digitaal op 7 juni bij de Kick Off van de challenge op 7 juni.

Tot dan!

Aline Hofstee

Evenementencoördinator gemeente Kampen

--- --- ---

De Hanze Hospitality Challenge wordt uitgevoerd in het kader van het project ‘grensoverschrijdende samenwerking Hanzesteden toen en nu’ met steun van het INTERREG programma van de Europese Unie. De veertien Hanzesteden die in het kader van dit project samenwerken onder aanvoering van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, MarketingOost en Niederhein Tourismus zijn: Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen, Maasbommel, Zutphen, Zwolle, Emmerich-am-Rhein, Kalkar, Wesel en Neuss.

 

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media