Je kunt het beste per e-mail contact opnemen met het EPK. Dat garandeert de snelste reactie!

 

Evenementendesk

Organiseer je een evenement? Kampen Partners helpt je met advies over zaken als programmering, partners, processen, subsidies en locaties. Ook organiseert Kampen Partners met het EPK jaarlijks netwerkbijeenkomsten voor evenementenorganisatoren waarbij ontmoeten en kennis delen centraal staan.

Neem vrijblijvend contact op met Aline Hofstee, Evenementen coördinator om je evenement te bespreken. Je kunt haar bereiken per e-mail via aline@kampenpartners.nl of telefonisch op 06-12736070.

Heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Coen van Mierlo, secretaris van het Evenementen Platform Kampen. Je kunt hem bereiken per e-mail via epk@kampenpartners.nl of telefonisch op 06-55757698.

Redactie Visitkampen.nl en Facebook

​Voor het aanleveren van artikelen of persberichten ten behoeve van Visitkampen.nl en/of Facebook.com/hanzestadKampen kun je met ons contact opnemen via info@kampenpartners.nl

 

Adverteren & Citymarketing zaken

​Als je meer wilt weten over citymarketing of wilt adverteren in media van Kampen Marketing, dan kun je contact opnemen met Roeland Tameling, citymarketeer bij Kampen Partners. Hij is bereikbaar via r.tameling@kampenpartners.nl en telefonisch op 06-17453490.

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media