Online en offline mogelijkheden voor promotie van jouw evenement zijn er volop en het campagneteam van Kampen Marketing helpt je daar graag bij.

Gebruik de promotiekansen voor jouw evenement, download hier de promotietips van Kampen Marketing. Eén tip alvast ter inspiratie:

Maak een Facebook evenement aan op jouw Facebookpagina.

Hanzestad Kampen en Kampen Tourist info voegen het evenement dan toe aan de FB pagina. Zo wordt jouw evenement ook zichtbaar bij likers op onze pagina’s. Goed om te weten: Het doel van Hanzestad Kampen pagina is om aan de Kampenaar te laten zien hoe leuk Kampen is. De Kampen Tourist Info pagina heeft als doel de bezoeker te laten zien dat Kampen een leuke bestemming is om te bezoeken. En de combinatie te laten zien van een bezoek aan Kampen en de omgeving.

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media