De Hanzestad Kampen Evenementenkalender is een handig fullcolour overzicht van evenementen in Kampen tijdens de ‘hoogseizoenen’ van Kampen: de winter en de zomereditie. De grote evenementen en kleinere, aansprekende (bekende) evenementen staan vermeld. De evenementenkalender wordt halfjaarlijks verspreid onder 100 toeristische adressen waaronder winkels, horeca, campings, hotels, attracties en culturele instellingen.

Doel van de evenementenkalender is bezoekers en (potentiële) inwoners wegwijs te maken in het evenementenaanbod van Kampen en ze tegelijkertijd te informeren, te enthousiasmeren en te verleiden om gebruik te maken van het evenementenaanbod in Kampen. Daarnaast worden op onze website en Facebook pagina alle bekende evenementen onder de aandacht gebracht met de meest actuele informatie. Zo heeft de bezoeker ook een volledig overzicht van wat er allemaal te doen is in Kampen!

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media